Καλωσόρισμα

Πρότυπο κέντρο μαιευτικής φροντίδας και γονιμότητας

 

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του ιατρείου μας.

 

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας καλύπτουν μεγαλο φάσμα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας.

Είμαι πάντα στη διάθεσή σας (μαζί με τη μαία), για να ακούσουμε με προσοχή και να σας βοηθήσουμε στην επίλυση του εκάστοτε γυναικολογικού σας θέματος.

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι ίσως η πιο σημαντική περίοδος στη ζωή του ζευγαριου, για αυτό είμαστε δίπλα σας για να σας στηρίξουμε.

Ως εξειδικευμένος Γυναικολόγος Αναπαραγωγής, έχω κύριο πεδίο ενδιαφέροντος τα προβλήματα υπογονιμότητας και τις θεραπείες τους. Έχοντας δουλέψει ως Consultant σε κάποια από τα πιο γνωστά κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Ηνωμένου Βασιλείου, θεωρώ πως είναι ζωτικής σημασίας η αντιμετώπιση του υπογόνιμου ζευγαριού να διακρίνεται από ειλικρίνεια, προσοχή, συμπάθεια, στοργή και διακριτικότητα, ώστε να αυξηθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι πιθανότητές τους να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους για τεκνοποίηση.

Εμπνέοντας εμπιστοσύνη, προερχόμενη από την άρτια εκπαίδευση στο αντικείμενο, τη μεγάλη εμπειρία, τη γνώση όλων των τελευταίων εξελίξεων παγκοσμίως, και το χειρισμό νέων επαναστατικών τεχνικών, κύριο μέλημά μου είναι να πληροφορήσω και να διαφωτίσω το ζευγάρι ή τη γυναίκα που θα με επισκεφτεί στο ιατρείο, εξηγώντας τις διαδικασίες με τρόπο κατανοητό, ενημερώνοντας με υπευθυνότητα για τις πιθανότητες επιτυχίας, με διάθεση καθησυχάσω τις πιθανές ανησυχίες που προέρχονται από κακή πληροφόρηση και να δώσω μια πιο καθαρή εικόνα του κοινού στόχου.

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις γονιμότητας, τις σύγχρονες τεχνικές της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής,  βασικά γυναικολογικά θέματα που κάθε γυναίκα καλο ειναι να γνωρίζει, καθώς και έναν οδηγό εγκυμοσύνης με απαντήσεις σε κύρια και συχνά ερωτήματα κάθε εγκύου.

Στόχος μας είναι η παροχή της καλύτερης δυνατής ιατρικής φροντίδας στη γυναίκα και το έμβρυο, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες και τη βοήθεια της τεχνολογίας.

 

Δρ. Αναστάσης Αναστασιάδης
Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος
Γυναικολόγος Αναπαραγωγής